Premium SRK-ZS Среден клас киматици

Premium SRK-ZS Среден клас киматици

Серия Premium осигуряват висока сезонна ефективност, изключително ниски нива на шум до 19dB и максимален комфорт при охлаждане и отопление, дори и при -15°C. Моделът се предлага в три цветови варианта – Pure White, Titanium и контраст Black & White. На първо място е редно да посочим  нива на енергийна ефективност, които за този модел стигат до А+++ в режим охлаждане и А++ в режим отопление. Както знаем, нивото на енергийна ефективност е ключов фактор за постигане на по-високи нива на енерго спестяване.

Mitsubishi Heavy Industries предлагат модела с технология Jet Air за аеродинамичен анализ, която се използва при разработването на реактивни двигатели. CFD (изчислителна динамика на течността) се използва за проектиране на формата на лопатки и въздушни канали за реактивни двигатели. Същата технология е използвана и в климатиците Mitsubishi Heavy Indistries. Въздухът на струите, създадени в тази система, позволява издухване на голям обем въздух с минимално количество консумирана енергия. Въздухът е равномерен, тих и достига до голямо разстояние от вътрешното тяло.

Моделът предлага уникална система за дезактивиране на алергии събрани по повърхоността на специлания филтър дезактивиращ алергии, благодарение на  взаимодействие между контрол на температурата и влажността и в комбинация със системата за самопочистване на топлообменника, получавате комфортна среда и чист въздух, устройство 2 в 1.

Подреди по